8800 NAGYKANIZSA TELEKI ÚT148.
Mob: 06 20 9 454087-06 20 9 271988
E.mail:hidroart1@t-online.hu
Telefon:/Fax: 0036 93 313450
HIDROART VÍZKEZELŐ SZERVIZ
Magunkról Kapcsolat Referenciák Szervíz Ajánlatkérés Partnerek

víz menüpontok Vízlágyítók
víz menüpontok Fordított ozmózisú rendszerek
víz menüpontok Vízszűrők
víz menüpontok Vastalanítók
víz menüpontok Uszodatechnika
víz menüpontok Vízkezelés
víz menüpontok Víztisztítás

víz menüpontok
víz menüpontok
víz menüpontok

Uszodatechnika

Az uszodatechnika, az uszodagépészet és a medence rendszeres karbantartását foglalja magában.

 

A medencék hosszú távú üzembiztonságát, élvezhetőségét az rendszeres felülvizsgálat és karbantartás biztosítja. A víz állandó tisztaságát, a gépészet tartós üzembiztonságát az uszoda- technikai berendezések hibátlan működése adja.

Az uszodatechnika egyik legfontosabb része a szivattyú, ezek működésén múlik az úszómedence vízének megfelelő állapota. A vízforgatás, ami a homokszűrőn keresztül történik, szintén az uszodatechnika fontos része nélkülük nem képzelhető el megfelelő vízkezelés.Uszodatechnika

A medence vizének élvezhetőségét, vizuális élményét a vegyszeres kezelések megfelelő beállítása, vegyszeradagolók beszabályozása,szükség szerinti fenéktisztítása, porszívózása, szűrőtöltet szükség szerinti cseréje biztosítja.

A téliesítést és az ismételt üzembe helyezést, a gépészet hibátlan üzemvitelével és a megfelelő szakértelemmel érhetjük el, amely uszodatechnikai ismeretek nélkül nem valósulhat meg.

Szervizszolgáltatásunk is az Ön kényelmét és biztonságát szolgálja, a teljes uszodagépészeti berendezések körében. Keressen, érdeklődjön!

Copyright © 2014 www.vizkezelese.hu